Hétfő, 2024-05-20, 0:42 AM

Minden, ami egészség!

Főoldal | Regisztráció | Belépés
Üdvözöllek Vendég
RSS
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Belépés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 4
Mini-chat
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Veican


    Veican

    Termékkód:A09

    Pontérték:28

    Kiszerelés:30 kapszula / doboz

    Fő összetevői

    1. búzacsíraolaj
    2. nagy tisztaságú lecitin
    3. béta-karotin

    Tulajdonságok

    Búzacsíraolaj

    Speciális technológiával nyert olaj, amely teljes egészében megőrzi az összes komponens tápértékét. Rendkívül gazdag vitaminokban, ásványokban, aminosavakban, klorofillben, többszörösen telítetlen zsírsavakban és más biológiailag aktív anyagokban. Más növényi olajokkal összehasonlítva a búzacsíraolaj tartalmazza a legtöbb E-vitamint.

    E-vitamin

    1. A legerősebb antioxidáns az összes ismert vitamin közül, védi a sejtjeinket a szabad gyökök ellen
    2. Növeli a fizikai ellenállást azzal, hogy javítja a szervezet oxigén-felhasználásának hatékonyságát
    3. Növeli az agy és a szívizom az oxigénhiánnyal szembeni ellenállását
    4. Védi a szervezetet a passzív dohányzás és a szennyezett légkör hatásai ellen
    5. A sejtmembrán szerkezeti eleme, védi a sejteket a szabad gyökök ellen, elősegíti az idegimpulzusok továbbítását, csökkenti a végtagok zsibbadását és görcsölését
    6. Hatással van a bőr állapotára: fiatalítja, kisimítja a ráncokat, segíti a hegek felszívódását, megelőzi a májfoltok kialakulását
    7. Erősíti az immunrendszert
    8. Védi a vörösvérsejteket, amelyek az oxigént szállítják, ezzel biztosítja a sejtlégzést
    9. Akadályozza a vérrögök kialakulását; erősíti az érfalakat; csökkenti a szklerotikus elváltozásokat az érfalakon
    10. Elősegíti a belső szervekben a zsírban oldódó vitaminok felhalmozását, különösen, az A-vitaminét
    11. Serkenti az izomműködést
    12. Részt vesz a sperma, a progeszteron (sárgatest hormonja) termelésében; elősegíti az ovulációt és a megtermékenyítést, a terhesség normális lefolyását és a magzat fejlődését; növeli a potenciát
    13. Hatással van a hipofízis, a mellékvese, a pajzsmirigy és a nemi mirigyek működésére
    14. Akadályozza a rákos megbetegedések fejlődését
    15. Megelőzi a szürkehályog kifejlődését, fontos immuntényezője a szemnek, különösen a lencsének
    16. Akadályozza a gyulladásos folyamatokat a szövetekben
    17. Szabályozza a fehérje, a zsír és a szénhidrát anyagcseréjét

    Többszörösen telítetlen zsírsavak

    A búzacsíraolajban alfa-linolénsav (omega-3), valamint linolénsav és gamma-linolénsav (omega-6) formájában találhatóak. Ezek a zsírok pótolhatatlanoknak számítanak, vagyis a szervezet nem tudja termelni őket, hanem táplálék útján kell bejutniuk. A legjobb omega-3 és omega-6 zsírok aránya a szervezetben 1:1.
    Omega-3 források az élelmiszerek között: vadhús, hidegvízi halak, csukamájolaj, lenmag, szójaolaj, dióolaj, tyúktojás.
    Omega-6 források: anyatej, borágó, tavaszi kankalin, fekete ribizli magolaj, kukoricaolaj, napraforgóolaj.

    Többszörösen telítetlen zsírsavak

    1. Sejtmembrán, mielin ideghártya és kötőszövet szerkezeti elemei
    2. Részt vesznek a prosztaglandinok termelésében (hormonfélék, amelyek növelik a test hőmérsékletét, csökkentik a vérnyomást, tágítják, vagy szűkítik a hörgőket, serkentik a hormonok termelését, növelik az idegszálak érzékenységét stb.)
    3. Elősegítik a koleszterin gyors átalakítását és kiürítését a szervezetből
    4. Növelik a vérerek rugalmasságát és az áteresztő képességét
    5. Akadályozzák a gyulladásos és allergiás folyamatok fejlődését
    6. Javítják a nemi mirigyek működését
    7. Hatással vannak a gyermekek növekedési intenzitására
    8. Javítják a bőr állapotát
    9. Feltétlenül szükségesek a bélmérgek bontásához
    10. Részt vesznek a lecitin termelésében a májban és a B-vitamin csoport cseréjében

    Lecitin

    1. A sejtmembrán, különösen az agysejtek, a máj-, és vesesejtek membránjainak a szerkezeti eleme; az idegszövet tartalmazza a legtöbb lecitint
    2. Szükséges a magzat agyának rendes kialakulásához és fejlődéséhez, a gyermekek jó memóriájához, az öregkori elbutulás megelőzéséhez; Parkinson-kór esetén; az acetilkolin előfutára, amely az idegimpulzusok legfontosabb közvetítője
    3. Részt vesz az anyagcserében és az E-vitamin cseréjében
    4. Csökkenti a vér koleszterinszintjét és megakadályozza annak lerakódását az érfalakon
    5. Segíti a máj és a vese normális működését; megelőzi a májcirrózis kialakulását; elősegíti a máj regenerálódását az alkohol hatása után
    6. Növeli az ellenálló képességet és akadályozza a rákos sejtek növekedését
    7. Biztosítja a bőr egészséges kinézetét; megakadályozza a zsírmirigyek túlzott aktivitását

    Béta-karotin

    Az A-vitamin provitaminja. A szervezet növényi élelmiszerrel jut hozzá, főleg sárga, narancssárga és piros színű gyümölcsökkel és zöldségekkel (pl. sárgarépa). A szervezetben a béta-karotin csak szükség szerint alakul át A-vitaminná, ezért a fogyasztása nem hordozza magában a túladagolás veszélyét és a méreganyagok felhalmozását, ahogy ez az A-vitamin túladagolása esetében megfigyelhető, különösen szintetikus A-vitamin esetében ez nagyon veszélyes. A béta-karotin az A-vitamin minden tulajdonságával rendelkezik:

    1. Erős antioxidáns
    2. Serkenti az immunrendszert, lerövidíti a betegség időtartamát
    3. Fontos szerepet játszik a kötőszövet alakulásában, amely része a bőrnek, mirigyeknek, nyálkahártyáknak, amelyek kibélelik a légző, emésztő- és urogenitális rendszereket
    4. Egészségessé teszi a bőrt, a körmöket és a hajat
    5. Elősegíti a sebek és fekélyek gyors gyógyulását
    6. Erősíti a fogakat és a csontokat
    7. Serkenti a csontszövet növekedését és a szervezet normális fejlődését
    8. Ellenáll a rákkeltő anyagok bomlasztó hatásának, nagy adagokban képes csökkenteni a daganat méretét
    9. Csökkenti a szív- és érbetegségek kockázatát
    10. Erősíti a nemi hormonok működését, serkenti az ösztrogének (női nemi hormonok) termelését; elősegíti a menstruációs fájdalmak megszüntetését
    11. Részt vesz a látópigmentek képződésében; akadályozza a farkasvakság kialakulását, a látás gyengülését
    12. Hatással van a pajzsmirigy és a mellékvese működésére
    13. Véd a környezet és a napsugárzás káros hatásaitól
    14. Elősegíti a terhesség és a szoptatás normális lefolyását

    Alkalmazás

    Annak a szervnek maximális aktivitású időszakában kell bevenni, amelyre szeretnénk hatást gyakorolni. Egy pohár tiszta langyos vízzel lenyelni.
    Szükség esetén, a második bevitel legyen 21-23 óra között, a hármas melegítő óráiban.

    Adagolás

    1. gyermekek 10 éves korig: 1 kapszula hetente 2-szer
    2. gyermekek 14 éves korig kétnaponta 1 kapszula
    3. felnőttek: 1-2 kapszula naponta

    Kúra időtartama

    1-3 hónap


    Az oldal nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos weboldala!